Laden Evenementen

Concert voor fluiten en orgels

Zaterdagmiddag 17 augustus vervolgt Muziekpodium de reeks zomerconcerten in de Grote Kerk van Vianen met een concert, uitgevoerd door fluitist Sacha Mommertz en organist Hugo Bakker. Dit gelegenheidsduo speelt muziek uit de 18e eeuw, de hoogtijdagen van de barok. Op het programma staan werken van J.S.Bach, C,Ph.E.Bach en Telemann. Het concert begint om 16.00 uur.

Het duo van deze middag speelt op meerdere instrumenten. Zo zal Sacha tijdens het concert verschillende blokfluiten laten horen als ook de traverso. Hij is inmiddels een vaste speler in diverse ensembles en docent aan het Utrechts Centrum voor de Kunsten. Hugo is organist van de Maartenskerk in Zaltbommel, en ondanks zijn jeugdige leeftijd, reeds gelauwerd om zijn presentatie van luistermuziek. Hij bespeelt tijdens het concert het kist- en het hoofdorgel.

De kerk is vanwege het toeristenseizoen al vanaf 14:00 uur open. De toegang is gratis, maar wel met een collecte aan de uitgang. U bent van harte welkom.

Liefhebbers van klassieke muziek in de Grote Kerk van Vianen kunnen zich ook aanmelden voor de nieuwsbrieven via: muziekpodium@grotekerkvianen.nl.

Deel dit bericht!

Ga naar de bovenkant