Verhuur

De Grote Kerk van Vianen is een gebouw met een rijke historie, een goede akoustiek, goed bereikbaar en in een goed onderhouden staat.
Reeds voor velen is het gebouw een geliefde plaats voor een lezing, congres, audio-opname, concert of een ander cultureel evenement.

Het gebouw is op door-de-weekse dagen, en in enkele gevallen op zondagmiddag, te huur voor gebruikers die de aard en de historie van het gebouw respecteren.

Aspirant-gebruikers worden van harte uitgenodigd zich vooraf ter plaatse te oriënteren op de mogelijkheden die het gebouw te bieden heeft. Mogelijk helpt vooraf de plattegrond van het gebouw u hierbij. Naast drie orgels, een koffiecorner en een toiletgroep, beschikt de werkgroep verhuur over een breed netwerk met facilitaire diensten. Bij een groot muzikaal evenement  zijn er voor het publiek maximaal 620 zitplaatsen beschikbaar.

Bent u geïnteresseerd? Neem dan gerust contact met ons op en informeer naar mogelijkheden en huurtarieven. Wij verwelkomen u graag in de Grote Kerk van Vianen.

Leo Noordzij, <info@grotekerkvianen.nl>, 0347-372338 of 06-26823216