Laden Evenementen

Het Urker Mannenkoor in Grote Kerk Vianen
Het bekende Urker Mannenkoor “Hallelujah” zal op zaterdag 27 oktober een uniek najaarsconcert verzorgen in de Grote Kerk van Vianen.
De landelijk bekende Urker zangeres Willemijn de Munnik verleent tevens haar medewerking.

Het Urker Mannenkoor “Hallelujah” is ook vandaag nog één van de bekendste koren van Nederland. De negentig leden, onder wie vele jongeren, repeteren op zaterdagavond, als de vissers thuis zijn.
Het koor treedt ongeveer vijftien keer per jaar op en de zangers dragen dan de mooie klederdracht van het eiland.
Het repertoire is veelzijdig en bestaat uit christelijke liederen in diverse talen, klassieke koorwerken en negro-spirituals.
Sinds 1960 maakte het koor dertig langspeelplaten, waarvan twee met goud werden bekroond, en vijftien CD’s. Inmiddels is het koor ook op vijf DVD’s te beluisteren én te zien.
In de sfeervolle ambiance van de Grote Kerk van Vianen zal Het Urker Mannenkoor een uiterst afwisselend programma ten gehore brengen.

Bijzonder is dat ook de éénentwintigjarige Urker sopraan Willemijn de Munnik haar medewerking
verleent. Op haar jeugdige leeftijd heeft zij diverse DVD’s en CD’s met veel succes weten te maken. De muzikale begeleiding is in vertrouwde handen van organist Harry Hamer en de algehele muzikale leiding van de avond berust bij dirigent Bert Moll.

Kaarten a € 12,50 zijn te verkrijgen ’s avonds bij de ingang van de kerk,
Voorstraat 110 – 4132 AP- Vianen, maar zijn vanaf heden ook te verkrijgen in de voorverkoop,
via internet:
www. koorconcerten.nl
Aanvang concert 19.30 uur – Deuren open: 18.30 uur.

Deel dit bericht!

Ga naar de bovenkant