Laden Evenementen

Joram van Ketel (trombone) en Iddo van der Giessen (orgel) vervolgen de reeks zomerconcerten van MuziekPodium Grote Kerk Vianen op zaterdag 30 juli 16:00 uur (toegang vrije gift) met werken van Johann Sebastian Bach, Hildegard von Bingen, Hayo Boerema, Jan Koetsier, Matthijs van der Wilt en een Duo-improvisatie.

Joram van Ketel (1994) studeerde aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag bij Timothy Dowling, solotrombonist van Residentie Orkest; Sebastiaan Kemner, solist en lid van het New Trombone Collective; en Pete Saunders, voormalig solotrombonist van het Radio Filharmonische Orkest. In juni 2021 rondde hij zijn studie goed af met een reeks opnames van de trombone als uitgelezen en veelzijdig kerkmuziekinstrument. Hij ontving lessen en masterclasses bij onder anderen Ian Bousfield, Bart van Lier, Brandt Attema en Ben van Dijk.

Iddo van der Giessen (1995) is cantor-organist van de Goede Herderkerk in Rotterdam Schiebroek en vesperorganist in de Domkerk in Utrecht. In 2020 studeerde hij cum laude af voor zijn Master of Music bij Jos van der Kooy aan het Koninklijk Conservatorium te Den Haag. Kerkmuziek studeerde hij aan de Codarts Hogeschool voor de Kunsten in Rotterdam. Hij volgde lessen en masterclasses bij Ronald de Jong, Bert Mooiman, Geert Bierling, Hayo Boerema, Anton Pauw, Leo van Doeselaar en Ludger Lohmann.

In 2018 presenteerden zij samen de cd Wachet auf! met werken voor trombone en orgel van Jan Koetsier en Alexandre Guilmant.

Liefhebbers van klassieke muziek in de Grote Kerk van Vianen kunnen zich aanmelden voor de nieuwsbrieven via: muziekpodium@grotekerkvianen.nl.

Deel dit bericht!

Ga naar de bovenkant