Welkom op de pagina van het Muziekpodium in de Grote Kerk van Vianen. Hier treft u informatie aan over de volgende zaken. Vindt u niet wat u zoekt: neem dan contact op met de coördinator van de werkgroep muziekpodium.

Faciliteiten

De eeuwenoude Grote Kerk van Vianen is op een moderne wijze toegerust voor concerten. De kerk is recent voorzien van monitoren, een geluidsinstallatie voor sprekers  en een goed geoutilleerde toiletgroep. Een gehandicaptentoilet is aanwezig in het aangrenzende gebouw, de voormalige pastorie, ‘de Korte Inloop’. Voor bezoekers in een rolstoel is de kerk prima toegankelijk.

Daarnaast beschikt de kerk over een koffiecorner waar koffie en thee altijd voor u klaar staan. Gedurende de koude maanden van het jaar is de kerk verwarmd via hete lucht en verwarming in de banken

Kaartverkoop en reserveringen

In geval een toegangsprijs betaald moet worden, kunnen kaarten bij de ingang worden gekocht à contant. Onze vaste voorverkoopadressen (soms tegen gereduceerd tarief) zijn:

Contant: Online:

Podiumplein.nl

Bij al onze concertaankondigingen staat vermeld of er een voorverkoop is en tegen welk bedrag.

U kunt voor onze concerten een plaats laten reserveren. Reserveren is niet verplicht, maar afhankelijk van uw persoonlijke omstandigheden soms wel aan te bevelen. Neem daartoe contact met ons op.

Nieuwsbrief

Een groep van ongeveer 350 geïnteresseerden en donateurs ontvangst ruim voor aanvang van een concert een nieuwsbrief in de vorm van een mailbericht met actuele informatie over komende concerten. Wilt ook u persoonlijk op de hoogte blijven van onze podiumactiviteiten, meldt u dan aan via contact onder vermelding van uw voor- en achternaam. Afmelden kan eveneens via deze button.

Donateurs

Muziekpodium Grote Kerk Vianen nodigt u van harte uit toe te treden tot de groep donateurs. Het organiseren van kwalitatief hoogstaande concerten is in de hedendaagse tijd een dure aangelegenheid. Om het organiseren van concerten in de toekomst mogelijk te blijven maken, zijn wij afhankelijk van u! Gelukkig zijn wij aangewezen als Culturele ANBI-instelling, waardoor uw giften voor 125% aftrekbaar zijn in box 3 voor de Inkomstenbelasting.

Donateur worden kan heel eenvoudig door u te melden via het contact(mail-)adres en daarbij aangeven voor welk bedrag u donateur wenst te zijn en voor welke periode. De minimale bijdrage betreft 25 euro per kalenderjaar. Uw bijdrage kunt u overmaken op:

Stichting Kunst en Cultuur, NL90 RABO 0146 2842 32 o.v.v. donatie Muziekpodium.

Donateurs krijgen via de nieuwsbrief een gratis concert toegewezen.

Deze site is mede tot stand gekomen door online-spelontwikkelaar: Zygomatic.

Over ons

Namens de stichting heeft werkgroep Muziekpodium Grote Kerk Vianen als doelstelling het culturele leven in en om Vianen te bevorderen middels het organiseren van concerten in het klassieke segment. Zij stelde daartoe professionals in de gelegenheid muziek uit te voeren in aansluiting met de wensen van de donateurs enerzijds en de gebruiksmogelijkheden en karakter van het gebouw anderzijds Vooral jonge musici stellen wij graag ons podium ter beschikking om zich te presenteren aan ons publiek. Het eeuwenoude gebouw prominent gelegen in het centrum van Vianen, is bij uitstek geschikt voor het uitvoeren van klassieke concerten vanwege haar prettige ambiance, de uitstekende akoestiek en de drie orgels die daartoe beschikbaar zijn.

Tot op heden programmeerde de werkgroep jaarlijks 4 à 5 zomerconcerten op zaterdagmiddag met aanvang 16.00 uur en 4 à 5 avondconcerten met aanvang 20.00 uur.

De werkgroep Muziekpodium Grote Kerk Vianen bestaat uit:

Reitze Smits

Leo Noordzij

Ton Steijsiger

Marcia Buijsman

Henk van Nieuwenhuizen

artistiek leider

coördinator

technische zaken

vormgever

toezicht

Contact

email bezoekadres postadres
muziekpodium@grotekerkvianen.nl Grote Kerk,
Voorstraat 110,
4132 AT  Vianen Ut
Coordinator muziekpodium,
Wendelaar 100,
4133 CG  Vianen Ut