Laden Evenementen

Concert voor blokfluit en orgels

Zaterdagmiddag 15 augustus zet Muziekpodium de reeks zomerconcerten voort in de Grote Kerk van Vianen met een concert, uitgevoerd door Heiko ter Schegget op blokfluit en Reitze Smits op kist- en hoofdorgel. Het gelegenheidsduo speelt o.a. oude volksliedjes van bekende componisten en een sonate van Händel. De handelingen van de musici zijn tijdens de uitvoering zichtbaar op de monitoren. Aanvang 16.00 uur.

Dit concert komt in de plaats van het oorspronkelijk geplande concert voor dulciaan en orgels. Door ziekte van een van de musici wordt dat concert verplaatst naar een geschiktere datum dit jaar.

De kerk is vanwege het toeristenseizoen al vanaf 13:30 uur open. De toegang is gratis, maar wel met een collecte aan de uitgang. Meer informatie vindt u op het programmablad.

Een korte kennismaking met Heiko ter Schegget is mogelijk via de YouTube filmpjes opgenomen bij zijn optreden voor de reeks All of Bach

U bent van harte welkom.

Liefhebbers van klassieke muziek in de Grote Kerk van Vianen kunnen zich ook aanmelden voor de nieuwsbrieven via: muziekpodium@grotekerkvianen.nl.

Deel dit bericht!

Ga naar de bovenkant